Ikuti Kami

New user coupon code: TUUDIBUDDY

Anda mempunyai lebih daripada 300 bungkusan untuk dihantar setiap bulan? Daftar sekarang dan jadilah salah seorang Pelanggan Korporat kami!

TUUDI Parcel, anak syarikat TUUDI 3PL adalah syarikat kurier yang memfokuskan kawasan liputan perkhidmatan di sekitar Lembah Klang. Kami menawarkan perkhidmatan Penghantaran Hari Sama, Penghantaran Hari Esok, Penghantaran Atas Permintaan dan Penghantaran Kurier Standard (Luar Kawasan).

Kami menyediakan penghantaran korporat yang mudah, tanpa kerumitan dan selamat untuk keperluan perniagaan anda. Penyelesaian penghantaran terpantas dan paling menjimatkan kos. Sesuai untuk syarikat anda yang perlu menghantar dokumen atau bungkusan sehingga 5kg dengan kadar segera di sekitar kawasan Lembah Klang.

TUUDI Parcel boleh membantu menyelesaikan masalah penghantaran anda dan apa yang anda perlu lakukan sekarang ialah mengintegrasikan perniagaan anda dengan kami!

KENAPA PILIH KAMI?

Kadar Keutamaan

Berhubung dengan kami untuk menikmati faedah dan kadar yang menarik berdasarkan jumlah bungkusan dan kekerapan penghantaran anda.

Perkhidmatan Cemerlang

Kami akan memastikan produk anda dihantar tepat pada masanya dengan penjagaan yang sangat optimum.

Laman Web Tanpa Kerumitan

Layari laman web TUUDI tanpa kerumitan untuk mengurus atau membuat pesanan bagi jumlah bungkusan yang banyak.

Adakah anda memiliki perniagaan sendiri tetapi masih belum mempunyai platform e-Dagang? Jangan lepaskan tawaran hebat ini! Urus pelanggan, pesanan, inventori, pembayaran dan penghantaran semuanya dalam satu platform untuk perniagaan dalam talian anda.

TUUDI Parcel dan Shinrai Technology telah bekerjasama untuk menyediakan perkhidmatan penyelesaian sehenti terbaik untuk mencapai penghantaran yang lancar kepada pelanggan dan anda boleh memberi tumpuan sepenuhnya untuk meningkatkan jualan e-Dagang.

Shinrai Technology akan membangunkan kedai e-Dagang yang mesra pengguna dengan semua kelengkapan yang anda perlukan untuk mengembangkan perniagaan anda.

  • Persediaan e-Dagang

  • Integrasi TUUDI

  • Domain & Hosting

  • Bayaran Persediaan Sekali Sahaja RM800

  • Yuran Pembaharuan Tahun Kedua RM800

Jadi anda tidak perlu risau untuk mempunyai banyak permintaan kerana pesanan penghantaran akan dihantar kepada kami secara automatik apabila anda mengintegrasikan perniagaan dalam talian anda dengan kami! Mudah kan!

Nak tahu lebih lanjut? Hubungi Khidmat Pelanggan kami untuk sebarang pertanyaan.